Selectează o Pagină

Porneste acum!

Cine suntem si ce facem?

Comunitatea cu ajutorul careia ne transformam viata prin crearea si implementarea de Obiceiuri Zilnice Productive. Alege sa-ti duci viata la un alt nivel, reconstruind-o pas cu pas, obicei cu obicei, zi de zi, in toate aspectele ei.

Aboneaza-te la Newsletterul nostru completand formularul de mai jos pentru a putea porni alaturi de noi programul de 8 saptamani in care vom implementa, gradual, obiceiuri zilnice. Programul este gratuit.

 

Vino Sa Cunosti Oameni Minunati in Mastermind

Printre primii oameni care au vorbit deschis despre puterea unui grup Mastermind a fost Napoleon Hill. In cartea sa „Think and Grow Rich” are un capitol intreg in care vorbeste despre beneficiile unui astfel de grup. Cat de frumos este sa te inconjori de oameni cu principii similare, care te ajuta, te sustin si te incurajeaza sa faci schimbari bune in viata ta?

Suport Extraordinar in Implementarea Obiceiurilor

Atat pe site, cat si pe Facebook suntem activi zi de zi pentru a te ajuta sa treci peste barierele autoimpuse si peste obiceiurile negative.
Saptamanal suntem live pe grupurile de Facebook pentru a vorbi despre provocari si despre cum sa ne imbunatatim vietile, obicei cu obicei.

In Aceasta Comunitate Vei Gasi Prieteni Noi, Parteneri, Mentori

Cu siguranta ai anumite nevoi personale. Nu spunem ca Zidezi.eu este panaceu universal, dar suntem sigur ca aici vei gasi aproape tot ce ai nevoie.
Am construit comunitatea de asa natura, incat sa fie interactiva, atat intre oameni cat si cu partea de organizare. Suntem o platforma sociala!