Selectează o Pagină

Roata Vietii

Fie ca ii citam pe Tony Robbins, Zig Ziglar sau multi alti colosi ai dezvoltarii personale, viata noastra se imparte in mai multe aspecte pe care le consideram, in functie de perioada si focus, mai mult sau mai putin importante. Ceea ce ne face viata „lina” este echilibrul intre aceste aspecte.

Mai jos gasiti un modul interactiv in ceea ce priveste locul in care suntem in acest moment pe fiecare aspect al vietii noastre. Dati o nota de la 1 la 10 fiecarui aspect si observati „forma” rezultata. Cu cat aspectele sunt mai echilibrate, cu atat Roata Vietii este mai rotunda.

 

1. Corp & Sanatate
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
2. Emotii & Minte
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
3. Timp & Performanta
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4. Relatii & Iubire
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5. Cariera & Misiune
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
6. Bani & Stil de viata
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
7. Spiritualitate & Contributie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Cum ma pot echilibra?

Alatura-te Comunitatii noastre Zidezi.eu si lucreaza in fiecare zi cu obiceiuri productive pe toate cele 7 aspecte ale vietii, astfel incat Roata Vietii tale sa arate exact asa cum ti-ai dorit. Accesul se face in mod gratuit

De Ce ZideZi?

Jim Rohn spunea ca cel mai bun raspuns pe care il are atunci cand este intrebat, de ce sa faca ceva anume, de ce sa isi doreasca ceva anume, de ce sa fie mai bun decat este, de ce sa castige mai multi bani decat castiga acum, este DE CE NU? Asa ca suntem siguri ca ai toate motivele pentru care sa te alaturi.

Ce spun participantii ?

„E wow! Aceasta comunitate, aceste obiceiuri ,omul care devin day after day este efectiv de nedescris. ❤?Ma simt fabulos la final de zi dupa ce am facut toate aceste lucruri si efectiv ma simt mandra de versiunea care devin, cunoscandu-ma pe mine insami mult mai profund, si asta datorita voua. Sunt profund recunoscatoare! ?”

E wow!

„Mi-a placut faptul ca prin aceste obiceiuri zilnice pot sa devin o mai buna varianta a mea. Apoi mi-au placut call-urile voastre si explicatiile voastre, care m-au facut sa constientizez aceste obiceiuri si sa le fac asa cum trebuie si mai organizate. La inceput le faceam haotic, uitam de unele, dar acum sunt irganizata in ceea ce priveste obiceiurile zilnice si incerc in fiecare zi sa le fac pe toate.”

Pot sa devin o varianta mai buna a mea

„Cel mai mult mi-a plăcut faptul ca ni s-a răspuns la toate întrebările și faptul ca a trebuit sa demonstram ca facem acele obiceiuri deoarece așa am reușit sa le fac. Acest lucru a fost ca și cum cineva m-ar împinge de la spate sa le fac cel puțin in prima luna pentru am simțit ca e foarte greu sa ma țin de ele.”

Suport complet

„Simplitatea cu care s-au transmis informațiile, astfel încât părea totul foarte ușor. Faptul că vedeai comentariile cu „done” te îndemna și pe tine la acțiune. Suportul continuu din partea adminilor. Comunitatea și energia ce s-a creat.”

Comunitatea și energia ce s-a creat