Selectează o Pagină

Quantum Money Activation Master Class

Bun venit la primul curs despre abundenta financiara Quantum Money Activation pe ZideZi.eu. Gazda cursului este Daniel Ene, unul din fondatorii comunitatii. 

Daniel studiaza principiile abundentei de peste 7 ani de zile, ani in care a testat si implementat multe tipuri de strategii, metode, meditatii, reconfigurari mentale, curatari la nivel profund de subconstient, ADN si celular.  

Dintre toate strategiile pe care le-a implementat, cursul acesta este cel mai avansat pe care l-a testat vreodata. De cand testeaza si foloseste strategiile, si-a dublat veniturile personale de la an la an.

Conecteaza-te la sinele tau abundent, pentru a-ti trai viata in termenii tai.

Dam startul pe 2 Noiembrie 2020. Sesiunile vor fi live pe Zoom la ora 21:30 L-V.

 

Pret: 497 Lei, 50% Discount pentru Membrii Mastermind

Cum functioneaza acest curs?

 

Abundenta financiara, este motivul principal pentru care Daniel a ales acest drum al evolutiei personale. Desi motivatia a fost libertatea financiara, pe parcursul calatoriei lui, s-a descoperit pe sine, a inteles cine este, a inceput sa “citeasca oamenii”, sa ii simta, insa mai important sa se autocunoasca.

In primul rand, nu este un simplu curs, este mult mai mult de atat. Desi la prima vedere vor parea “doar niste meditatii simple”, schimbarile si ceea ce vei primi vor fi mult mai mult. Asta ramane pentru tine sa vezi si sa descoperi, mai ales sa iti aduci aminte cine esti cu adevarat. 

ZideZi, timp de 6 saptamani, vom intra live pe Zoom, pentru a face impreuna cate o meditatie de 15- 20 minute pe fiecare tema propusa din fiecare saptamana. 

*sambata si duminica nu vom intra live, insa iti recomandam ca sambata sa iti faci meditatia.

Cele 6 Saptamani de Curs

In fiecare zi vom intra live si vom medita impreuna:

1. Activarea Codurilor Abundentei
2. Ancorarea In Realitatea 5D
3. Extinderea Rezervorului Intern al Abundentei
4. Curatarea Distorsiunilor Financiare din Subconstient
5. Modificarea Termostatului Financiar
6. Cresterea Vibratiei Personale & Conectarea cu Sinele Abundent

 

Saptamana 1: Activarea Codurilor Abundentei

Cu totii avem „imprimate” in structurile noastre interioare, codurile abundentei. La majoritatea dintre noi, ele stau in stare latenta, asteptand sa fie activate. 

Saptamana 3: Extinderea Rezervorului Intern al Abundentei

Fiecare dintre noi avem un rezervor al abundei, al banilor. Suntem ca un container care din pacate are multe limite si scurgeri. In curs, vom mari acest container, pentru a manifesta abundenta financiara pe care o meritam de la nastere.

Saptamana 5: Modificarea Termostatului Financiar

Termostatul financiar functioneaza exact ca termostatul pentru temperatura. Avem acces la el si putem mari/scadea „temperatura” financiara. Din pacate, el este setat de multe ori pe minus, iar ne impiedica sa manifestam mai multi bani in vietile noastre.

Saptamana 2: Ancorarea In Realitatea 5D

Ce este 5D? Cum putem ajunge intr-o alta dimensiune? Ce se intampla acolo? Cum ne conectam la 5D? Vei afla raspunsurile doar traindu-le, accesand in mod direct Spatiul 5D. 

Saptamana 4: Curatarea Distorsiunilor Financiare din Subconstient

Distorsiunile pot fi de foarte multe feluri, de la programe, seminte, tipare, implanturi, coduri toxice, contracte de suflet si multe altele. Este important ca ele sa fie alchimizate, pentru a putea manifesta abundenta financiara.

Saptamana 6: Cresterea Vibratiei & Conectarea cu Sinele Abundent

Lucrand in spatiul Quantic, unde nu exista timp si spatiu, putem „calatori” in viitor, pentru a ne reconecta cu sinele nostru abundent. Ne vom reconecta la puterea noastra personala, pentru a ne bucura de viata zi de zi.

Ce se va intampla pe toata perioada cursului?

Am observat de-a lungul timpului ca schimbarile profunde si evolutia accelerata vine atunci cand ne conectam cu interiorul nostru, cu toate provocarile de care am fugit vreodata in aceasta viata sau in altele. 

Avand in vedere ca este un curs in care vom fi mai multi prezenti, ne vom ajuta si ne vom sustine energetic fiecare pe fiecare, chiar daca fiecare dintre noi va fi prezent cu el insusi in meditatii. 

Toate acele schimbari pe care ni le-am dorit de multa vreme vin mai devreme sau mai tarziu, insa consider ca este responsabilitatea noastra sa nu mai lasam viata sa ne ia pe sus, ci sa mergem asumati, drepti si sa stam fata in fata cu toate provocarile noastre, astfel incat sa le acceptam, sa le vindecam si sa le intregram intr-un mod sigur, placut si usor. 

Schimbarile sunt atat de profunde si de subtile, incat pe multe din ele nici macar nu le vom simti in mod constient, insa vom sti exact la nivel de subconstient ca sunt. 

Vom lucra la nivel de ADN si la nivel celular, astfel incat sa integram toate codurile, frecventele, simbolurile si energiile divine care ne inconjoara si ca abia asteapta sa ne ajute. 

In acelasi timp, vom face curatari profunde in campurile noastre energetice, atat la programe induse la nivel planetar, la nivel de societate, cat si la programe si limitari autoimpuse.

Ce Trebuie Sa Fac Eu?

Tot ce ai de facut este sa fii prezent la meditatii, sa te lasi purtat si ghidat, sa dai la o parte mintea constienta si sa fii conectat cu tine. Restul procesului va functiona automat, pentru ca intentiile de grup vor fi deja setate. 

Inainte sa spui da sau nu pentru acest curs ia te rog in calcul urmatoarele lucruri:

  • Cu cat suntem mai multi cu atat ne vom ajuta si sustine reciproc, pentru ca in zona eterica 1+1 nu fac 2, iar 2+2 nu fac 4. Energiile cresc exponential.
  • Chiar daca iti poate parea ireal sau ciudat acum, tot ceea ce vom lucra cu noi insine in aceasta perioada va ajuta o planeta intreaga.
  • Este responsabilitatea noastra sa avem succes, pentru a fi exemple pentru toti oamenii din jurul nostru.
  • Tot ceea ce vom lucra impreuna, va fi transmis automat intregii planete.
  • Ne vom creste vibratia personala.
  • Vom contribui si la vibratia planetei si a tuturor oamenilor.

Te anunt la final ca tot procesul desi va fi usor, pentru ca tot ce ai de facut este sa iti dedici 15-25 de min pe zi, vei avea parte de provocari care sunt 100% doar provocari mentale. Acele provocari mentale sunt date de EGO-ul tau care iti va spune doua lucuri:

  1. Eu? Sigur ca pot.
  2. Eu? Cu siguranta ca pot, insa de luna viitoare. 

Sistemele tale interne de ghidare (atat productive cat si neproductive) vor intra in alerta si vor face tot posibilul sa te tina in zona de “siguranta”, care este o siguranta falsa. O poti numi si zona de confort daca vrei.

Ce pierzi daca nu te alaturi

Nu iti vei reacces puterea ta interioara

Nu vei avea echilibru interior

Nu vei sti ce inseamna sa lucrezi in campul Quantic

Nu te vei bucura de energia de grup

Nu vei sti ce inseamna sa te vindeci cu adevarat

Ce obtii participand la curs

  Vei intelege cum sa iti accesezi campul Quantic

  Vei intelege cum poti face schimbari profunde in interior

  Vei invata sa te conectezi cu Sinele Superior

  Vei invata ce inseamna vindecarea in campul energetic

  Vei incepe sa traiesti o viata abundenta 

Acces la know-how-ul Fondatorilor

Ne dorim ca tu sa fii un om de succes, pentru ca doar asa putem ajuta impreuna intreaga lume. Acesta este unul din principiile stravechi, care ne ghideaza zi de zi. Pentru acest lucru, am invesit in noi mult timp, foarte multi bani, multe emotii si poate si mai multe suferinte.

Am avut un scop clar de la inceput. Sa devenim noi in primul rand oameni de succes, pentru a ne fi mult mai usor sa dam mai departe ceea ce am primit. Asa ca am pavat deja drumul pentru tine, avem foarte mult know-how despre cum functionam ca oameni si te putem ajuta si pe tine sa te redescoperi.

In toate trainingurile noastre ai parte de strategii si instrumente care sa te faca un om de succes, atata timp cat vei investi in lucrul personal. In Romania nu existau astfel de platforme cand am inceput si mai ales la un pret atat de mic.

10%  catre Partenerii Nostri

Centrul de zi Hercules

Am fondat Centrul de zi Hercules in 2007, cand am obtinut de la Fundatia Principesa Margareta a Romaniei finantare pentru a renova cladirea de 2 etaje de care dispuneam. Am ramas pana astazi singurul centru de zi din sudul judetului Arges care ofera servicii sociale persoanelor defavorizate … citeste mai mult

10% din incasarile lunare ale Zidezi.eu vor merge ca donatie catre Asociatia Hercules

Testimoniale

Intrebari frecvente

Abonamentul de 87 Lei din Mastermind imi ofera acces la acest curs?

Nu, insa daca esti mebru in grupa de Mastermind, vei avea un discount de 50% la curs.

Cat voi avea acces la curs?

Odata ce ai cumparat cursul, vei avea acces la el pe timp nelimitat.

Daca sunt incepator in dezvoltarea personala mi se potriveste curs?

Raspunsul corect este Da si Nu. Ai incredere in ceea ce simti si vei sti exact daca este potrivit pentru tine.

Exista garantii?

Da, in 30 zile daca esti nemultumit iti trimitem banii inapoi.

Daca nu am un business, cursul sunt pentru mine?

Da, pentru ca abordam tema banilor, iar banii nu se manifesta doar printr-un business. Ei pot avea in vietile noastre prin posibilitati nelimitate.

Pot sa platesc pe firma?

Da, pentru ca emitem factura.

Ce trebuie sa fac sa ma inscriu la curs?

In aceasta pagina exista mai multe butoane de inscriere la curs. Dupa click, vei ajunge in pagina cursului, unde il vei putea cumpara, la fel ca orice alta cumparatura online. Plata se face prin card bancar.

Aboneaza-te la Newsletter