Selectează o Pagină

Felicitari, ai pornit!

Primul pas deja a fost facut!

Verifica-ti mailul, inclusiv in spam, pentru a primi accesul catre pagina ce contine primele 3 obiceiuri zilnice cu care vom porni in prima saptamana (primele 7 zile). 

Vor urma saptamanile 2, 3 si tot asa, pana la saptamana 8. Totul este gratuit, insa informatia primita este nepretuita.

Dupa finalizarea celor 8 saptamani, vei avea sansa de a accede la grupul nostru de Mastermind pentru ca, in ultimul email primit la finalul celor 8 saptamani, vei afla toate detaliile legate de acest grup exclusivist.

 

Vino Sa Cunosti Oameni Minunati in Mastermind

Printre primii oameni care au vorbit deschis despre puterea unui grup Mastermind a fost Napoleon Hill. In cartea sa „Think and Grow Rich” are un capitol intreg in care vorbeste despre beneficiile unui astfel de grup. Cat de frumos este sa te inconjori de oameni cu principii similare, care te ajuta, te sustin si te incurajeaza sa faci schimbari bune in viata ta?

Te poti alatura grupului nostru de Mastermind la finalul celor 8 saptamani de obiceiuri zilnice productive realiate. Urmareste cu atentie emailurile primite.

Suport Extraordinar in Implementarea Obiceiurilor

Atat pe site, cat si pe Facebook suntem activi pentru a te ajuta sa treci peste barierele autoimpuse si peste obiceiurile negative.
Ne poti gasi pe toate platformele de socializare si te poti alatura grupului de Facebook Zidezi.eu. Aici poti avea acces la call-uri live cu fondatorii comunitatii.

In Aceasta Comunitate Vei Gasi Prieteni Noi, Parteneri, Mentori

Cu siguranta ai anumite nevoi personale. Nu spunem ca Zidezi.eu este panaceu universal, dar suntem sigur ca aici vei gasi aproape tot ce ai nevoie.
Am construit comunitatea de asa natura, incat sa fie interactiva, atat intre oameni cat si cu partea de organizare. Suntem o platforma sociala!